Forgalmazó: LOLISUN s.r.o.
E-mail/rendelés: contact@hajduaqua.hu

Revitalizációs és Egészségtudományi Központ

Célunk a hosszú, aktív élet elérése

Az elmúlt években a cél a peptid fogalmának újjáélesztése és népszerűsítése volt. A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézettel való aktív együttműködés egyik első gyümölcse a 2007-ben megrendezett VI. Európai Gerontológiai és Geriátriai Kongresszus. Ezen időszak alatt értek révbe azon kutatások, melyek alapján megtalálták az öregedés lassításának biztonságos és hatékony módszerét, mely elérhetővé tette az emberek számára az aktív és hosszú életet.

A legfontosabb eredmények

Sikerült előállítani egy olyan fejlett technológiákon és tudományos kutatásokon alapuló termékcsoportot, mely nem csupán a várható élettartamot növeli meg több, mint 10 százalékkal, de radikálisan csökkenti a halálos betegségek kialakulásának kockázatát is. Minden öregedésgátló termékünk több, mint 30 év kutatás és több tízezer kísérlet eredményeként jött létre. A cég felismerte az öregedésgátló termékek fontosságát, s komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy a korai öregedés kialakulási folyamatának egyes szakaszaihoz megfelelően specializált terméket állítson elő. 2008-ban a tudományos sikerek szövetkeztek üzlettel, melynek hatására 2010-ben létrejött egy professzionális üzletemberekből és orvosokból álló csapat, mely a termékek értékesítését MLM rendszerben, a világ leghatékonyabb értékesítési modelljében kezdte meg. Oroszországban elsőként kezdték meg a Szentpétervári Bioregulációs és GerontológiaiIntézet által az orvostudomány, a genetika és a molekuláris biológia területén elért eredmények hasznosításával előállított termékek tömeges terjesztését.

Távoli célok

A társaság egyik fő kutatási területe az öregedésgátlók különböző osztályainak hatékonysága. A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet másik ígéretes kutatási területe az egyéni genetikai útlevelek kialakítása céljából folytatott kutatás.

73941