Forgalmazó: LOLISUN s.r.o.
E-mail/rendelés: contact@hajduaqua.hu

Adatkezelési irányelvek

Milyen adatokkal dolgozunk?

Gyűjtjük az információkat, amelyeket Ön megad szolgáltatásaink használata során, beleértve azt is, amikor regisztrál, illetve üzenetet küld, vagy egyéb módon kommunikál velünk. Ide tartozhatnak az önként közölt tartalomban szereplő, vagy azzal kapcsolatos információk is..

Gyűjtünk olyan tartalmakat és információkat is, amelyeket mások osztanak meg velünk a szolgáltatásaink használata közben.

Ha a szolgáltatásainkat vásárlásoknál, vagy pénzügyi tranzakcióknál használja (például, amikor valamit vásárol a Webshopban), olyankor adatokat gyűjtünk a vásárlásról, vagy a tranzakcióról. Ezek közé tartoznak a fizetési művelettel kapcsolatos információk, az egyéb számla- és hitelesítési adatok, valamint a számlázási, szállítási és kapcsolattartási adatok.

Önről a honlapunkon, a webshopon, a facebookon és az online média felületünkön, vagy az azokon kívül folytatott tevékenységeiről adatokat kaphatunk külső partnerektől is ? például olyan esetben, amikor egy partnerrel közösen kínálunk szolgáltatásokat.

Az ilyen információk felhasználásával értelmezzük, hogyan használja szolgáltatásainkat és hogy azokkal, vagy azokon kívül hogyan lép érintkezésbe az emberekkel, vagy a dolgokkal, témákkal, amelyek érdeklik. 

Felméréseket végzünk, majd a rendelkezésünkre álló információkat elemezzük, kiértékeljük, hogy továbbfejleszthessük termékeinket és szolgáltatásainkat.

Az Önről szóló információk felhasználásával küldünk marketingcélú közleményeket, kommunikálunk a szolgáltatásainkról, illetve közöljük a szabályzatainkat és a felhasználási feltételeket. Szintén az Öntől kapott információkat használjuk fel arra, hogy válaszoljunk, amikor kérdéseivel hozzánk fordul.

A rendelkezésünkre álló információkat felhasználjuk arra, hogy szolgáltatásaink nyújtása során és azokon kívül is elősegítsük a biztonságot, például a szabályzatainkat sértő tevékenységek kivizsgálásával.

Ezek az adatok valahol meg vannak osztva?

Szolgáltatásainkat, információinkat az emberek arra használják, hogy egészségüket megőrizzék, helyreállítsák és mindezek érdekében aktív segítséget, tanácsokat, híreket kapjanak tőlünk egészséges életmódváltásuk megvalósításához. Eközben másokkal kapcsolatot teremtsenek és velük dolgokat megosszanak. Ezt azáltal tesszük lehetővé, hogy adataikat, gondolataikat, véleményüket például a Konzultációs Központok Facebook oldalán a következő módon önként közlik:

-amikor szolgáltatásaink használatával kommunikál, vagy dolgokat megoszt, kiválaszthatja a célközönséget, hogy kik láthatják, amit megosztott. Például amikor a Facebookon közzétesz valamit, beállítja a bejegyzés célközönségét ? ez jelentheti többek között egyének konkrét módon összeállított csoportját, az összes ismerősét, vagy egy csoport tagjait. Hasonló módon a Messenger használatakor is kiválasztja, hogy kiknek küld el fényképeket, információkat, vagy magát az üzenetet. 

Nyilvános adatok azok az információk, amelyeket nyilvános célközönséggel oszt meg, de azok a nyilvános adatlapján szereplő információk is! Továbbá akár Facebook-oldalon, akár más nyilvános fórumon az Ön által megosztott tartalmak. A nyilvános adatok szolgáltatásainkban és azokon kívül is bárki számára elérhetőek, láthatóak, vagy hozzáférhetőek lehetnek internetes keresőmotorokon, alkalmazásprogramozási felületeken keresztül, sőt az interneten kívüli médiában, például a televízióban is. 

Bizonyos esetekben azok az emberek, akikkel kommunikál és dolgokat megoszt, ezt a tartalmat letölthetik, vagy másokkal újra megoszthatják szolgáltatásainkban és azokon kívül is. Amikor a Facebookon hozzászól valakinek a bejegyzéséhez, vagy kedveli az általa megosztott tartalmat, az adott személy dönti el, hogy milyen célközönség láthatja a hozzászólását, illetve hogy Ön kedveli. Ha ő nyilvános célközönséget állított be, az Ön hozzászólása is nyilvános lesz.

Előfordulhat, hogy mások, internetes szolgáltatások használatával Önről szóló tartalmat osztanak meg az általuk megadott célközönséggel. Előfordulhat például, hogy valaki megemlíti, vagy megjelöli egy bejegyzésben, vagy olyan információt oszt meg Önnel kapcsolatban, amelyet korábban megosztott vele.


Amikor harmadik fél olyan alkalmazását, webhelyét, vagy egyéb szolgáltatását használja, amely vagy szolgáltatásainkat használja, vagy azokkal integrált módon működik, ezek a harmadik felek információkat kaphatnak azzal kapcsolatban, hogy mit tesz közzé, vagy oszt meg. Például amikor facebookos ismerőseivel egy webhelyen a Facebook ?Hozzászólok?, vagy ?Megosztom? gombját használja, a webhely fejlesztője adatokat kaphat tevékenységeiről, megkaphatja a hozzászólást, vagy hivatkozást, amelyet a webhelyéről a Facebookon megoszt. Továbbá amikor ilyen harmadik fél által nyújtott szolgáltatást letölt, vagy használ, az a fél hozzáférhet a nyilvános adatlapjához, amelynek részét képezi a felhasználóneve, vagy felhasználói azonosítója, az életkori kategóriája és országa/nyelve, az ismerősei listája, valamint minden olyan egyéb információ, amelyet megoszt az adott szolgáltatással. Az ilyen alkalmazásokra, webhelyekre, vagy integrált szolgáltatások által gyűjtött adatokra a saját felhasználási feltételeik és szabályzataik vonatkoznak. 

Amennyiben szolgáltatásaink, vagy a hozzájuk tartozó eszközök tulajdonjoga, vagy irányítási joga részben, vagy teljes egészében megváltozik, adataidat átadhatjuk az új tulajdonosnak. 

Együttműködünk olyan harmadik félként szereplő vállalatokkal, amelyek segítenek szolgáltatásaink nyújtásában és továbbfejlesztésében, illetve akik olyan hirdetési, vagy kapcsolódó termékeket használnak, amelyek lehetővé teszik vállalataink működtetését, valamint ingyenes szolgáltatások nyújtását a különböző országokban élő embereknek.
 

Kikkel oszthatunk meg Önre vonatkozó információkat?

Az Önről rendelkezésünkre álló összes információt felhasználjuk abból a célból, hogy az érdeklődésének megfelelő hirdetéseket jelenítsünk meg. Hirdetési, mérési és elemzési partnereinkkel az engedélye nélkül nem osztunk meg olyan adatokat, amelyek személyazonosításra alkalmasak (ilyen adat például a neve, vagy az e-mail címe, amely önmagában is alkalmas arra, hogy valaki kapcsolatba lépjen Önnel, vagy hogy azonosítsa). Az ilyen partnerek számára úgy adhatunk meg adatokat hirdetéseik elérésével és eredményességével kapcsolatban, hogy nem szolgáltatunk személyazonosításra alkalmas információt, vagy ha az adatokat olyan módon összesítettük, hogy azok nem alkalmasak személyazonosításra. Közölhetjük például egy hirdetővel, hogy milyen eredményeket értek el a hirdetései, vagy hogy hány ember nézte meg a hirdetéseit, de csak azt követően, hogy a hirdető vállalta a hirdetési irányelveink betartását. 

Kérjük, nézze át
 hirdetési beállításait, ha szeretné tudni, hogy egy adott hirdetés miért jelenik meg Önnek a Facebookon. A beállítások módosításával lehetősége van a megjelenő hirdetések szabályozására és kezelésére.

Átadhatunk adatokat olyan alvállalkozóknak, szolgáltatóknak és más partnereknek, akik nemzetközi szinten segítik a tevékenységünket, például műszaki infrastruktúrát szolgáltatnak, elemzik szolgáltatásaink használatát, mérik a hirdetések és szolgáltatások eredményességét, ügyfélszolgálati feladatokat látnak el, megkönnyítik a fizetési tranzakciókat, vagy tudományos kutatást és felméréseket végeznek. Az ilyen partnereknek a jelen Adatkezelési szabályzatnak és a velük kötött szerződéseinknek megfelelő, szigorú titoktartási kötelezettségeknek kell megfelelniük.

Hogyan Tudja kezelni, vagy törölni az Önre vonatkozó információkat?

A Tevékenységnapló nevű eszközzel tudja kezelni pl. azokat a tartalmakat és információkat, amelyeket a Facebook használata során megoszt. Emellett a Saját információ letöltése nevű eszköz használatával le tudja tölteni a Facebook-fiókjához kapcsolódó adatokat. 

Az adatokat a termékek és szolgáltatások nyújtásához szükséges ideig tároljuk (a fent részletezetteket is beleértve). A honlapunkon, a webshopban, vagy a facebookon megadott adatokat a tranzakció végéig, adatainak törlésére vonatkozó kéréséig, kivéve azt az esetet, ha a termékek és szolgáltatások nyújtásához már nincs szükség az adatokra.
 
Azok az információk, amelyeket mások osztottak meg Önről, nem a saját fiókjához tartoznak és nem törlődnek, amikor törli a fiókját!

Hogyan reagálunk a hivatalos megkeresésekre, illetve hogyan előzzük meg a veszélyeket?

Hivatalos felszólításra megoszthatjuk adatait, ha jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy a törvény ezt írja elő. Ha az adott joghatóság területén hatályos jogszabály előírja, hogy reagáljunk, akkor együttműködésünk az adott joghatóság illetékességébe eső felhasználókat érintheti és megfelel a nemzetközileg elfogadott normáknak. Ugyancsak hozzáférhetünk adataihoz, továbbá megőrizhetjük és megoszthatjuk azokat, ha jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy ez a kötelességünk annak érdekében, hogy csalást, vagy egyéb illegális tevékenységet akadályozzunk meg, vagy fedjünk fel, megvédjük magunkat, Önt és másokat. Az Öntől kapott információkat (pl. vásárlásokhoz kapcsolódó pénzügyi tranzakciós adatok) hosszabb ideig is el lehet érni, fel lehet dolgozni és meg lehet őrizni, ha azok jogi felszólítás, vagy kötelezettség, hivatalos nyomozás, a feltételeink és szabályzataink esetleges megsértésével kapcsolatos vizsgálat tárgyát képezik, vagy ha ezzel valamilyen káreseményt akadályozhatunk meg.

Hogyan történik a szabályzat változásaival kapcsolatos értesítés?

A jelen szabályzatban végrehajtott változtatások előtt értesítjük és lehetőséget biztosítunk, hogy szolgáltatásaink további használata előtt át tudja tekinteni az átdolgozott szabályzatot, és ahhoz észrevételeket tudjon fűzni.

Hogyan Tud kérdéseivel hozzánk fordulni?

Ha ezzel a szabályzattal kapcsolatban van kérdése, a következő módokon tud elérni bennünket:

LOLISUN s.r.o.
077 01 Kral?ovsky Chlmec, SLOVENSKO
L. Kossutha 101/1270
E-mail:
ekkcontact@centrum.sk
ekkdebrecen@gmail.com

Tel.: 0036703235724 (magyar nyelven)
Web:
www.ekk.sk
Facebook:

73955